ראש העיר חילק פרסים לילדים מצטייני זהירות בדרכים

29/06/2016 18:00
ראש העיר חילק פרסים לילדים מצטייני זהירות בדרכים (הגדל)

ראש העיר חילק פרסים לילדים מצטייני זהירות בדרכים

זה"ב מרגש בביתר: עשרות ילדים וילדות נציגי כל מוסדות החינוך בעיר השתתפו בכנס סיום מרגש בו חולקו פרסים לילדי הזה"ב בעיר ♦ ראש העיר מאיר רובינשטיין: "העיר ביתר אומרת - לא לתאונות"

פרסים למצטיינים: עשרות ילדים וילדות, מצטייני מבצע זהירות בדרכים שהתנהל בעיר בחודשים האחרונים ע"י עיריית ביתר עילית וארגון חפצנו לחיים, התכנסו באולם מועצת העיר יחד עם ראש העיר מאיר רובינשטיין, מ"מ רה"ע יצחק רביץ, מנהל מטה הבטיחות העירוני יוסי יונה, מנהלים ומחנכים, וזכו לקבל פרסים יקרי ערך מידי ראש העיר ומידי יו"ר חפצינו לחיים שלומי כץ.

כזכור, במהלך החודשים האחרונים השתתפו אלפי ילדי העיר בפרויקט רחב היקף בנושא בטיחות, ולמדו בחלק העיוני והמעשי את כללי הבטיחות ושמירה על החיים בדרך.

בסיום הלמידה נערכה תחרות תערוכות זה"ב בה השתתפו כל מוסדות החינוך, בתי הספר ותלמודי התורה, כאשר בשיא התקיימו "בחירות עירוניות", בהן הוצגו מאות מיצגים ותערוכות המלמדות את כללי הזה"ב שנעשו ע"י התלמידים ובני משפחותיהם. אלפי תושבי העיר הגיעו להשפיע, לבחור להצביע ולהשפיע מיהו המוסד הזוכה במקום הראשון.

מכובדים רבים השתתפו ביום השיא, משלחת מכובדת ממשרד החינוך, מהפיקוח הארצי והאזורי, וכן מכובדים ממשרד התחבורה והרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, מנכ"לים וסמנכ"לים של החברות אשר לקחו שותפות בפרויקט.

האורחים ציינו, כי ביתר היא עיר מודל לחיקוי לכל ערי ישראל והודו למנהל מטה הבטיחות מר יוסי יונה על תמיכתו ועזרתו בפרויקט דגל זה, וכן העלו על נס את מקצועיותו של ארגון חפצנו לחיים אשר מהווה סמל ודוגמא לחינוך דור העתיד והפנמת הבטיחות.

ראש העיר ציין בדבריו, כי לנגד עיניו תמיד כהשקעה טובה המניבה פירות אמיתיים - היא חינוך הילדים והבאת בטיחות וחיים לתושבי העיר. הוא גם שיבח את ארגון חפצנו לחיים על היכולת להרים פרויקט גדול שכזה אשר הצליח בענק וקרא להמשיך עם פרויקט זה בערים נוספות.

בטקס סיום הפרויקט חולקו פרסים בסך עשרות אלפי שקלים למוסדות החינוך שזכו במקומות הראשונים. בין הפרסים בלטו אוטובוסים לימי טיול מתנת מנכ"ל חברת קוים, שהתרגש מאוד באירוע ומיוזמתו הוסיף אוטובוס נוסף. כמו"כ חולקו מאות פרסים כגון, אופניים, קורקינט, קסדות, ספרי קודש חולקו לילדי הזה"ב.

הילדים הביעו את תודתם הנרגשת במילים ובמכתבי תודה והערכה שהגישו לראש העיר וליו"ר ארגון חפצנו לחיים. חלקם אף סיפרו, כי בזכות פרויקט זה חייהם ניצלו וכי לעולם לא ישכחו לקיים את שלמדו.