האודיטוריום העירוני שודרג לשירות התושבים

17/07/2016 16:00
האודיטוריום העירוני שודרג לשירות התושבים (הגדל)

האודיטוריום העירוני שודרג לשירות התושבים

עיריית ביתר עילית השלימה שדרוג נרחב לאולם האודיטוריום העירוני, בעלות גבוהה ♦ במסגרת השדרוג הותקנו במקום מערכות קול וצפייה יקרות, שהפכו את האולם למתקדם הרבה יותר

אודיטוריום משודרג – לשירות התושבים: עיריית ביתר השלימה שדרוג נרחב לאולם האודיטוריום העירוני, בעלות גבוהה, במסגרתו הותקנו במקום מערכות קול וצפייה יקרות, שהפכו את האולם למתקדם הרבה יותר.

בין היתר הותקן באולם מקרן רב עוצמה, מסך ענק, מערכות רמקולים והגברה היקפיות חזקות, תאורה צבעונית נשלטת מחשב, ועמדת בקרה מרכזית. בנוסף, הותקנו וילונות להחשכת האולם, כך שיתאים לשימוש בהקרנות גם בשעות היום.

לדברי ראש העיר, ההשקעה החדשה באולם הופכת אותו למתאים יותר למגוון רחב של אירועים, לכלל הגילאים. המקום החדש הוא ספינת הדגל של המתנ"סים בביתר, ומתוכננות בו השקעות נוספות.

רובינשטיין ציין לשבח את מאמציהם של חבר מועצת העיר ומחזיק תיק התרבות ה"ה יצחק דויד כהן, ובמיוחד ה"ה ניסים כהן, שהיה אחראי על כל מלאכת השדרוג במקצועיות ובמסירות, והודות לעבודתו ניתן לברך על המוגמר במהירות.

יש לציין, כי אין זה השדרוג הראשון באולם הפיס, שהוא עצמו חדש יחסית. רק לאחרונה קיבל האולם שדרוג משמעותי, של יותר מ-500 כיסאות חדשים – נוחים ומשודרגים לאולם הגדול. הבניין עצמו משתרע בשטח של אלפי מ"ר, ונבנה בסכום עתק של כ-23 מיליוני שקלים.

האולם המרכזי של המבנה, הינו בגודל 600 מ"ר ובגובה של 7.5 מ',  המכיל 500 מקמות ישיבה קבועים, אליהם מצטרפים עוד מאות מושבים חשמליים – מן 'פרנצ'ס היי-טק', הנשלפים בלחיצת כפתור מתוך חלל מיוחד בקיר, ומתקפלים חזרה לתוכו בסיום האירוע, כך שהאולם יכול להתאים למגוון שימושים רחב, ללא מגבלת המושבים במקום.