עמדות שירות עצמי מעניקות שירות משופר לתושבי ביתר עילית

31/07/2016 16:00
עמדות שירות עצמי מעניקות שירות משופר לתושבי ביתר עילית (הגדל)

צעד נוסף להקלה על הגשת בקשות להנחה בארנונה

עמדות שירות עצמי מעניקות שירות משופר לתושבי ביתר עילית

במסגרת הפעילות לשפור השירות לתושבי ביתר הוצבה בימים אלו בבניין העירייה עמדת שירות עצמי של המוסד לביטוח לאומי בה ניתן להנפיק אישורי ביטוח לאומי לצורך הגשת בקשות להנחה בארנונה. העמדה מצטרפת לעמדת ממשל זמין המוצבת במקום בה ניתן לקבל שירות ממשרדי הממשלה השונים.

בעמדת השירות המוצבות מצד ימים בכניסה לבניין העירייה, ניתן לקבל שירות באופן עצמאי באמצעות מערכת הפעלה פשוטה וידידותית בכל שעות פעילות מחלקות העירייה בימים א-ה בין השעות 08:00-16:00.

בעמדת השירות ניתן לקבל אישורים בנושאים הבאים: בנושא ביטוח – אישור המפרט את תקופות העבודה וסוגי העיסוקים כפי שרשומים בביטוח הלאומי האישור נדרש לצורך הגשת בקשות להנחה בארנונה. בנושאי קצבאות - אישורים על תשלומים וזכאות ברוב הנושאים בקצבאות, אישורים בנושאי דמי ביטוח - פירוט חשבון, ואישורים למס הכנסה, אישור בנושא ביטוח בריאות – אישור על חברות בקופת החולים שבה אתה רשום, תמצית נתונים בנושא דמי אבטלה, תמצית נתונים בנושאי ביטוח וגבייה.

יצוין כי לצורך הפעלת העמדה יש להצטייד מראש במספר תעודת זהות וקוד סודי‏. קוד סודי ניתן להנפיק במוסד לביטוח לאומי בסניף ברח' שלו שבזי 14 אזה"ת ערבה, ביתר עילית. כמו"כ ניתן להנפיק וקד סודי באתר המוסד לביטוח לאומי או להזמינו באמצעות המוקד הטלפוני 6050* או 04-8812345 מכל מכשיר.

הצבת העמדה מצטרפת לעמדת ממשל זמין שהוצבה בכניסה לבניין העירייה במטרה לשפר את השירות הממשלתי לתושבי העיר שיוכלו לקבל שירותי ממשל ללא צורך להגיע למשרדי הממשלה במרחק רב תוך בזבוז זמן יקר.

בעמדת ממשל זמין ניתן לבצע מגוון פעולות, כמו בירור זכאות להטבות, מילוי טפסים, ביצוע תשלומים וקבלת אישורים, ללא בירוקרטיה מיותרת ובלי לעמוד בתור.

העמדה מופעלת באמצעות מערכת ידידותית ונוחה להפעלה גם עבור כאלו שאינם מנוסים בשימוש במערכות ממוחשבות.

ראש העיר מאיר רובינשטיין בירך את הנהלת הביטוח הלאומי ואת סגני ראש העיר הרב יצחק רביץ והרב יהודה עוביידי על פעילותם בעניין הצבת עמדות השירות. כמו"כ הודה לח"כ הרב אורי מקלב ולמנהל סניף הביטוח הלאומי בעיר מר יוסי שעיו על הצבת העמדות.

לדברי ראש העיר, כעיר שרבים מתושביה אינם משתמשים בשירותים המקוונים, אנו פועלים בכל דרך על מנת להנגיש את מירב השירותים לרווחת התושבים שיוכלו לקבל את הישרות מבלי להרחיק נדוד ובצורה נקייה ללא חשיפה למקומות שאין רוח חכמים נוחה מהם.