מנהל מינהל אזורי פיתוח במשרד הכלכלה מר יגאל צרפתי יקדם הקמת אזור התעשייה בביתר עילית

3/05/2016 19:00
הגדל

מתחם התעשייה והתעסוקה בביתר עילית מתקדם לאישור סופי

מנהל מינהל אזורי פיתוח במשרד הכלכלה מר יגאל צרפתי יקדם הקמת אזור התעשייה בביתר עילית

מר צרפתי שאחראי לכלל אזורי התעשיה בישראל קיים ביקור מיוחד כאורחו של ראש העיר הרב מאיר רובינשטיין וסייר במתחם היער האנגלי שנמצא בשלבי אישור מתקדמים ומוכן להפקדה בוועדת התכנון המחוזית

משרד הכלכלה והתעשייה מאשר ומקדם את אזור התעשייה במתחם היער האנגלי. כך התבשרו ראש העיר ביתר עילית הרב מאיר רובינשטיין ובכירי העירייה במהלך ביקור מיוחד שקיים מנהל מינהל אזורי פיתוח במשרד הכלכלה מר יגאל צרפתי.

במהלך הביקור המיוחד של מר צרפתי הוא בחן יחד עם סגן מנהל מינהל אזורי התעשייה מר מנחם יחזקאלי את תכניות התב"ע של אזור התעשייה היער האנגלי והודיע על כוונת משרד הכלכלה לתמוך בפרויקט ולסייע בזירוז הליכי אישור מתחם היער האנגלי.

תכניות הבינוי של היער האנגלי שהוכנו ע"י צוות מקצועי בראשות מנהל הפרויקט מטעם עיריית ביתר עילית מר ירון קמחי שהינו בעל ניסיון רב בניהול אזורי תעשייה לאחר שכיהן כראש המועצה התעשייתית תפן, וכן כיו"ר התאחדות התעשיינים בירושלים.

אזור התעשייה שעתיד לשפר באופן ניכר את מצבם הכלכלי של תושבי האזור, מתכונן להיות בגודל של כ־800 דונם, והוא יכיל תעשיה קלה וכבדה, היי טק ומשרדים. התכנית נעשתה תוך שיתוף פעולה עם גורמים שונים, על מנת להציג במסגרת אזור התעשיה מספר רב של אופציות, שיתאימו למגוון רחב של עסקים ותעשיות.