חנוכיית הענק של ביתר עילית

3/12/2015 16:00

חנוכיית הענק של ביתר עילית

את החנוכייה יזם, מימן ואף בנה במו ידיו, נציג חסידות חב"ד במועצת העיר ה"ה יעקי הרשקופ ♦ ראש העיר מאיר רובינשטיין שיבח את יוזמתו של חבר העירייה יעקי הרשקופ, שעמל במרץ בלתי נלאה ובכישרון יצירה רב, לענייני העיר, לפרט ולכלל ובמיוחד לענין ה'פרסומי ניסא' שהרבי מחב"ד כה עודד וחסידי חב"ד מבצעים במסיר"נ בכל רחבי העולם

תושבי ביתר עילית והבאים בשעריה, נתקלו היום בחנוכיית ענק שהוצבה בכיכר הכניסה לעיר.

את החנוכייה יזם, מימן ואף בנה במו ידיו, נציג חסידות חב"ד במועצת העיר ה"ה יעקי הרשקופ, שבמשך כמה שבועות עמל על התכנון והביצוע.

לדבריו, מדובר בדגם אחד על אחד מהחנוכייה הראשית של חב"ד הניצבת בטיימס סקוור במנהטן.

גודל החנוכייה הביתרית מרשים – גובהה ארבעה וחצי מטרים, ורוחבה שלושה וחצי מטרים.

ה"נרות" הדולקים בחנוכייה אף הם מיוחדים, ומזכירים צורת להבה.

ראש העיר מאיר רובינשטיין שיבח את יוזמתו של חבר העירייה יעקי הרשקופ, שעמל במרץ בלתי נלאה ובכישרון יצירה רב, לענייני העיר, לפרט ולכלל ובמיוחד לענין ה'פרסומי ניסא' שהרבי מחב"ד כה עודד וחסידי חב"ד מבצעים במסיר"נ בכל רחבי העולם.