עשרות מצלמות אבטחה חדשות בגדרות וברחבי העיר

עשרות מצלמות אבטחה חדשות בגדרות וברחבי העיר (הגדל)

עשרות מצלמות אבטחה חדשות בגדרות וברחבי העיר

עובדי העירייה השלימו בימים האחרונים התקנת עשרות מצלמות חדשות ברחבי העיר בין היתר הותקנה מצלמה חדשה ברח' אלעזר המודעי ראש העיר מאיר רובינשטיין: "זהו חלק מהשינוי המבורך במערך הביטחון העירוני"

מצלמות אבטחה ומעקב חדשות הותקנו בשבועות האחרונים ברחבי העיר, כחלק ממאמץ העירייה להוסיף בקרה על הנעשה בעיר ולהעניק ביטחון מוגבר לתושבי העיר.

מצלמות אלו, מתווספות לעשרות מצלמות מערך הביטחון הקיימות ומספקות ראייה מרחבית על הנעשה בעיר ומחוצה לה, חלקן בטווחים רחוקים. המצלמות החדשות שנוספו כעת, מיועדות לתוך העיר, על מנת להגביר את אמצעי השליטה על הנעשה.

בין היתר, הותקנה מצלמה חדשה ברח' אלעזר המודעי, שתוסיף לתחושת הביטחון בתוך העיר. לבקשת העירייה, הגבירה המשטרה את הסיורים והאכיפה במקום באמצעים גלויים וסמויים, המצלמה החדשה ברחוב, תספק כעת תיעוד כנגד גורמים מפירי סדר ותביא לסיוע באכיפה המשטרתית, כולל בזמן אמת.

בנוסף, הותקנו עשרות מצלמות חדשות במתקני עירייה שונים ברחבי העיר, למניעת תופעות וואנדליזם וגניבות, שהביא בעבר נזק רב למבנים ומתקנים שהושקע סכומים גדולים בהקמתם.

לדברי ראש העיר מאיר רובינשטיין, "תושבי העיר עדים לשינוי המבורך שנעשה באחרונה בתחום הביטחון בעיר. ההקפדה, המהירות והמקצועיות, שאף הוכיחו את עצמם בס"ד באירוע הטרור האחרון בשערי העיר.

"התקנת המצלמות כעת היא המשך למאמץ ההיקפי שלנו להעניק לתושבי העיר ביטחון, הן מאיומים מבחוץ והן מגורמים פנימיים. אנו נמשיך להוסיף מצלמות ואמצעי אבטחה נוספים למען התושבים".