ארגון עזרת אחים מבית שמש לרווחת תושבי ביתר עילית

10/08/2016 18:00
ארגון עזרת אחים מבית שמש לרווחת תושבי ביתר עילית (הגדל)

ארגון עזרת אחים מבית שמש לרווחת תושבי ביתר עילית

בלשכת ראש העיר ביתר עילית התקיימה היום ישיבה מיוחדת עם אנשי ארגון עזרת אחים מבית שמש שפועל רבות לרווחת הקהילה, בכל הנוגע לשירותי רפואה וסיוע לחולים ובני משפחותיהם.

הפגישה התקיימה בהשתתפות יו"ר ארגון עזרת אחים אברהם קאפ, חבר הנהלת 'טרם' צור אדמון, חבר מועצת העיר בית שמש ומחזיק תיק בריאות ישראל סילברסטיין, דובר עיריית בית שמש מתי רוזנצוויג ויו"ר הצלה ביתר שמשי גרוסברגר.

בישיבה סוכם על הידוק הקשרים ושיתוף פעולה בתחום הבריאות בין הערים השכנות לתועלת תושבי שתי הערים. בשלב הראשון מתבשרים תושבי ביתר עילית על האפשרות לקבל תור מוקדם לבדיקות MRI, ללא צורך בהמתנה שיכולה במקרים רגילים לארוך כמה חודשים.

חדש! הגשת בקשות אישורי כיבוי אש בתחנת ביתר
נציב כבאות והצלה נעתר לבקשת ראש העיר רובינשטיין, והודיע כי החל מיום שלישי השבוע תתקיים בתחנת הכיבוי החדשה בביתר קבלת קהל בנושא אישור תכניות ורישוי עסקים ♦ מדובר בבשורה גדולה לציבור, שלא ייאלץ לנוסע במיוחד לגבעת זאב
5/05/2016
שדרוג משמעותי לביטחון גני הילדים בביתר עילית
עיריית ביתר השלימה התקנת לחצני מצוקה חדשים בעשרות גני ילדים בעיר. בנוסף, יבוצעו עוד השבוע התקנת מערכות אינטרקום ומצלמות וידאו בגנים נוספים.
22/12/2015 14:00
יש שכר לפעולתך ושבו בנים לגבולם
בשורה לתושבי ביתר עילית. ראש העיר מאיר רובינשטיין הודיע היום שלאחר פעילות ארוכה בענין, חברת עילית קיבלה אישור להפעיל קו תחבורה קבוע מידי יום מביתר עילית לקבר רחל אמנו. ראש העיר אמר בעקבות הבשורה המיוחדת כי "בדיוק בפרשת השבוע מביא רש"י את המדרש על כך שרחל אמנו נקברה דווקא במקום הזה, כדי שנוכל להתפלל על קברה בדרך, עד שהקב"ה משיב לה 'יש שכר לפעולתך ושבו בנים לגבולם'.
24/12/2015 17:30
התחדשות באגף הרווחה בעירייה
חברי וועדת הבחינה בחרו היום פה אחד בגב' אסנת נעמי כהן כמנהלת החדשה של אגף הרווחה.
24/02/2016 14:00
שרותים חשובים